Algas aprēķins Latvijai

Ikdienā grimstat dokumentu jūrā, koordinējat manuālus procesus un maksājumus, uztraucaties par to, kur un kā glabājami darbinieku dati? Algas aprēķins nav vienkāršs, un jebkura kļūda – vai tā būtu kļūda aprēķinā vai nepamanīta un neadaptēta likumdošanas izmaiņa – var izmaksāt dārgi.

Strādājot ar manuāliem algas aprēķina procesiem, pastāv risks, ka tie var izrādīties neatbilstoši kvalitātes un drošības standartiem, neprecīzi un laikietilpīgi. Turklāt nepārtraukti jāuzrauga, lai tiktu ievēroti visi saistošie normatīvi attiecībā uz darba attiecību regulējumu, atalgojumu, kompensāciju piešķiršanas kārtību, laika uzskaiti, nodokļu politiku u.c.

Mums ir risinājums! Piedāvājam Jums sertificētu personāla procesu un algas aprēķina risinājumu tieši Latvijai, kas izstrādāts pēc SAP vadlīnijām.

Kam mūsu risinājums ir vispiemērotākais?

a. Biznesa nozare: visas*
b. Darbinieku skaits: virs 100
c. Uzņēmuma profils: starptautisks vai vietējs, vidējs vai liels uzņēmums, kas jau izmanto SAP ERP savos biznesa procesos un/vai vēlas izmantot ārpakalpojumu algas aprēķinam vai visiem personāla procesiem.

Kādi ir mūsu risinājuma ieguvumi?

  • Pārbaudīts un atbalstīts risinājums – mēs esam VIENĪGIE, kas piedāvā sertificētu algas aprēķina SAP risinājumu Latvijā!
  • Mierīgs prāts – mēs varam Jūsu vietā parūpēties par nepieciešamo atskaišu iesniegšanu (ieskaitot integrāciju ar EDS (Valsts ieņēmumu dienestu)), kā arī nodrošināt sistēmas atjauninājumus atkarībā no likumiskajām prasībām.
  • Pielāgojamība – mēs varam integrēt mūsu risinājumu ar Jūsu izmantoto SAP ERP sistēmu pēc “add-on” principa, nekaitējot esošajai uzbūvei un citiem SAP moduļiem. Tāpat mēs varam integrēt risinājumu ar citām personālvadības sistēmām – Oracle, Workday u.c.
  • Mērogojamība – mēs pavisam viegli varam savietot mūsu risinājumu ar dažādiem SAP SuccessFactors moduļiem, tādējādi apvienojot algas aprēķinu, darba laika uzskaiti, atskaites un personāla procesus vienuviet. Jūs iegūstiet vienotu un visaptverošu personālvadības platformu, kas atvieglo personāla procesu administrēšanu.
  • Atbalsts – mūsu pieredzes bagātie speciālisti ir gatavi sniegt nepieciešamo palīdzību gan tehniskos, gan procesuālos jautājumos.
  • Drošība un kontrole – Jūsu personāla dati vienmēr būs strukturēti, viegli pārskatāmi un pieejami tikai autorizētām personām.

Sazinieties ar mums, un apspriedīsim, kā atvieglot Jūsu personāla procesus!

*Valsts pārvaldes iestādēm to specifisko prasību dēļ var būt nepieciešamas papildu konfigurācijas.

Lejuplādēt algas aprēķina risinājuma brošūru